hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan öğrencilere: Kitap okumayı ve spor yapmayı yaşamınızdan eksik etmeyin

    Vali Yazıcıdan öğrencilere: Kitap okumayı ve spor yapmayı yaşamınızdan eksik etmeyin
    expand

    Vali Yazıcı'dan öğrencilere: Kitap okumayı ve spor yapmayı yaşamınızdan eksik etmeyin

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 'Antalya'da Sağlık İçin Spora Teşvik' (ASİST) Projesi kapsamında Yıldırım Bayezid İlkokulu ve Kepez İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere hediye edilen spor malzemelerini dağıttı. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, "Vali amcanız olarak sizden tek ricam ömrünüz boyunca kitap okumayı ve spor yapmayı yaşamınızdan hiç eksik etmeyin" dedi.

    Vali Ersin Yazıcı, Antalya'da ilkokul ve ortaokullarda dezavantajlı bölge olarak adlandırılan mahallelerde yürütülecek, çocukların hayatlarını disipline etmek ve bir amaç edinmelerini sağlamak adına başlatılan ASİST Projesi kapsamında Yıldırım Bayezid İlkokulu ve Kepez İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Programda Vali Yazıcı'ya Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, 07 Gençlik taraftar grubu ve iş insanı hayırsever Tolga Cömertoğlu eşlik etti.

    BOL BOL SPOR YAPIN

    ASİST Projesi kapsamında ziyaret ettiği Yıldırım Bayezid İlkokulu'nda öğrencilerle sohbet eden ve spor malzemelerini dağıtan Vali Yazıcı, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleştirdiğimiz bu örnek projemizde bugün öğrencilerimize spor kıyafetlerini hediye ettik. Tabi spor yaparken bir takım ihtiyaçlarımız var. Onları devletimiz olarak temin ettik. Bu temin sırasında gönlü güzel hayırseverimiz iş insanı Tolga Cömertoğlu Bey'den destek istedik. O'da bizi kırmayarak projemize destek verdi. Sizden tek isteğimiz bol bol spor yapmanız" dedi. Vali Yazıcı, öğrencilerle seçtikleri spor branşları hakkında sohbet etti, şehrin takımı Antalyaspor'a destek olmalarını istedi. Vali Yazıcı, 3-A sınıfı öğrencisi Enes'e Antalyaspor atkısı hediye ederek Antalyaspor maçı izlemeye davet etti.

    Vali Yazıcı ve beraberindeki heyet daha sonra Kepez İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere hediye edilen spor malzemelerini dağıttı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow