hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Veda yemeğinde buluştular

    Veda yemeğinde buluştular
    expand

    Veda yemeğinde buluştular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valiliği, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur'un Şırnak Çakırsöğüt Tugay Komutanlığı'na Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine atanmasının ardından veda yemeği düzenledi.
    Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Tuğgeneral Tekin Aktemur ve Burhanettin Hacıcaferoğlu onuruna veda yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Milletvekili Kemal Çelik, MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, vali yardımcıları, Başsavcı Halil İnal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Müftüsü Osman Artan, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve çok sayıda kurum ve sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı.
    Vali Ersin Yazıcı, Tuğgeneral Aktemur ve Hacıcaferoğlu'nu tebrik ederek yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Yazıcı, “Veda zor ama Tekin Paşamızın ve Burhanettin Bey'i güzel yerlere uğurluyoruz. Tayin olduğumuzda arkada bıraktıklarımız veya bugüne kadar yaptıklarımız aslında bizim bir çeşit ana hedeflerimiz oluyor. Ben bu iki arkadaşımla çok fazla çalışma fırsatı bulamadım. Ama 45 günde bir intiba edindim. Yavaş yavaş şehri tanımaya başladığımı düşünüyorum. İki arkadaşımızın da işlerini çok iyi yaptıklarına şahidim. Dolayısıyla iki arkadaşın da ödüllendirildiğini düşünüyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow