hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni müdüre ziyaret

    Yeni müdüre ziyaret
    expand

    Yeni müdüre ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Halk Oyunları Federasyonu temsilcileri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Er'i ziyaret etti.
    Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ile makamında buluşan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Fedai Yaman, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Eğitim Kurulu Bölge Koordinatörü Gürhan Bostancı, Antalya Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Antrenörü İbrahim Çıngı, Antalya'daki halk oyunları eğitimi ve çalışmaları konusunda bilgi verdi.
    Ziyarette, kültürümüzün en önemli öğelerinden olan Türk Halk Oyunları'nın gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla atılacak adımlar ve uygulanabilecek projeler konuşuldu.
    Kendisini ziyaret eden konuklarına teşekkür eden Hüseyin Er, tam anlamıyla bir kültür aşığı olduğunu ifade etti. Er, "Kültürümüzün günümüzde yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hepimizin görevi" dedi. Hüseyin Er, bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destek vereceklerini ifade etti.
    Konuklar Fedai Yaman, Gürhan Bostancı, İbrahim Çıngı, ziyaretin anısına Hüseyin Er'e tablo hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow