hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılın en iyileri ödülleri sahiplerini buldu

    Yılın en iyileri ödülleri sahiplerini buldu
    expand

    Yılın en iyileri ödülleri sahiplerini buldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi'nin ev sahipliğinde afetlere dikkat çekmek için 'Yaşamak' temasına uygun çekilen Yaşamak Kısa Film Festivali Galası'nda ödüller sahiplerini buldu.

    Yaşamak Kısa Film Festivali kapsamında Akdeniz Üniversitesi etkinlik alanı yerleşkesinde sabah saatlerinde başlayan sportif etkinliklerde öğrenciler çeşitli sportif faaliyetlerle eğlendi.

    Dakik Proje Koordinatörlüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Destekleri ile Gençlik Spor Bakanlığı, Akdeniz Üniversitesi ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu paydaşlığında düzenlenen Yaşamak Kısa Film Yarışması'nın ödül töreninde ünlü sanatçı Azerin ve Piyanist Cavit Abidovbir resital verdi.

    Törende, yarışmaya katılarak dereceye giren filmler seyirciyle buluşturuldu. Kısa film gösterimlerinin ardından ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada üçüncülük ödülü Serpil Altın'ın 'Yüzmeyi öğreniyorum' filmine, ikincilik ödülü Giresun Üniversitesi Giresun Gençlik Merkezi öğrencilerinin çektiği 'Karanlık' filmine, birincilik ödülüise Ozan Takış'ın çektiği 'Fotoğraf' isimli filme verildi.

    Kısa film ödül töreninin ardından yılın en iyileri ödülleri, Yılın En İyi Rektörü olarak Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'a, Yılın En İyi Sporcusu ödülü Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'e, Yılın Sanatçısı ödülü Azerin'e, Yılın Federasyon Başkanı ödülü Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı'na, Yılın İşadamı ödülü Boğaçhan Göksu'ya, Yılın Yazarı ödülü ise Yazar Fevzi Çakan'a takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow