hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burhaniye’de emeklilerden resim sergisi

    Burhaniye’de emeklilerden resim sergisi
    expand

    Burhaniye’de emeklilerden resim sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde açtığı resim kursları devam ederken, yılsonu sergisinde 30 emekli kursiyerin yaklaşık 100 resmi beğeniye sunuldu.

    Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde 6 yıl önce başlatılan resim kurslarına emekliler yoğun ilgi gösterirken, hazırlanan resimler de geleneksel yılsonu sergilerinde beğeniye sunuluyor. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkan Vekili Hasan Metin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Fatih Durukan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Bilen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Dükancı, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Feridun Soykök, sanatseverler ve kursiyerler katıldı. Resim Öğretmeni Yasin Ürüçoğlu’nun öncülüğünde çalışmalarını sürdüren 30 emeklinin yaklaşık 100 resmi büyük ilgi gördü. Kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Hüseyin Öner, 23 Nisan öncesi bir takım etkinlikler yaptıklarını ve serginin de bunun bir parçası olduğunu söyledi.

    Resim yapmaktan mutlu olduklarını anlatan kursiyerler de kendilerine olanak sağlayanlara ve kurs öğretmeni Yasin Ürüçoğlu’na teşekkür etti. Kurs öğretmeni Ürüçoğlu “Kurslarımıza  çoğunlukla yetişkinler katılıyor. Burada da 30 yetişkinin 100’e yakın eseri yer aldı. Bu arada genç kardeşlerimizi de güzel sanatlar liselerine ve akademilere hazırlıyoruz. Kurslarımıza yoğun ilgi var. Her yıl olduğu gibi bu yılda yılsonu sergimizi açtık. Sergimiz bir hafta açık kalacak. Sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

    Sefer TALAY/BURAHNİYE (Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow