hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarlardan Başkan Saka’ya teşekkür

    Muhtarlardan Başkan Saka’ya teşekkür
    expand

    Muhtarlardan Başkan Saka’ya teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIKESİR'in Edremit ilçesinde Belediye tarafından yapılan muhtarlar toplantısının 2014-2019 dönemi son toplantısı, Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında gerçekleşti. Muhtarlar, 5 yıllık hizmet dönemi için Belediye Başkanı Saka’ya teşekkür etti.

    Edremit Belediyesi'nde Başkan Kamil Saka’nın göreve gelmesinden sonra başlatılan ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle muhtarlarını bilgilendirme toplantısı bugün yapıldı. 2014-2019 hizmet döneminin son muhtarlar toplantısında yapılan hizmetler değerlendirildi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Birlikte 5 yıl boyunca Edremitlillere hizmet edebilmek için çalıştık. Hiç ayrım yapmadan tüm mahallerimizin sorunlarının çözümüne ve yeni hizmetleri vatandaşın ayağına götürebilmek için mücadele ettik” dedi.

    Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak, mahallerindeki faaliyetler hakkında istek, şikayet ve önerilerini anlattı, 5 yıl boyunca mahallerine yapılan hizmet nedeniyle Başkan Kamil Saka’ya teşekkür etti. Toplantının sonunda, geçtiğimiz ay doğum günü olan muhtarların doğum günü kutlandı.

    Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow