hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manyas'da 15 Temmuz'u anma etkinliği düzenlendi

    Manyasda 15 Temmuzu anma etkinliği düzenlendi
    expand

    Manyas'da 15 Temmuz'u anma etkinliği düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) Balıkesir’in Manyas ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen anma gecesinde şehitler için dua edildi. Törene Niğde Çukurkuyu'dan canlı bağlantıyla katılan Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir “Aziz milletimiz 15-Temmuz'ta bir kahramanlık sergiledi, bizim Ömerlerimiz bitmez, hamd olsun.” dedi.  

    15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Balıkesir’in Manyas ilçesinde düzenlenen tören, belgesel gösterimi ile başladı. Törene; Manyas Kaymakamı Koray Çelik, İlçe Belediye Başkanı Tancan Barçın, Cumhuriyet Başsavcısı Anıl Burak Akyüz, hakim Sami Sağatçi ,siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir’de törene Niğde Çukurkuyu'dan canlı bağlantıyla katılarak konuşma yaptı.

    ‘BİZİM ÖMERLERİMİZ BİTMEZ’

    15 Temmuz şehitlerini anarak, konuşmasına başlayan Halisdemir "Aziz milletimiz 15-Temmuz'ta bir kahramanlık sergiledi, bizim Ömerlerimiz bitmez ,hamd olsun. Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurköy kasabasında üç oğlan olarak yetiştik, Ömer Halisdemir 20 yıl görev yaptı. Son aldığı emirle şehit oldu. O haini öldür, bana da hakkını helal et diyor, aldığı emiri layıkıyla yerine getiriyor. O hem ülkemizin, vatanımızın, ordumuzun hem de ailemizin namusunu korudu. Biz onunla gurur duyuyoruz. Bu ülke onunla gurur duyuyor." dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow