hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şentürk, sporcularla ve gençlerle buluştu

    Vali Şentürk, sporcularla ve gençlerle buluştu
    expand

    Vali Şentürk, sporcularla ve gençlerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cafer ELMAS/BİLECİK,(DHA)- BİLECİK Valisi Bilal Şentürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde, sporcularla ve gençlerle bir araya geldi.

    Vali Şentürk, beraberindeki Vali Yardımcısı Rahmi Köse ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Müdürlüğün tesisleri ile sportif faaliyetleri hakkında İl Müdürü Aslan Yıldız'dan brifing alan Vali Şentürk tesislerde incelemede bulundu. Atatürk Spor Salonunda badminton eğitimi alan sporcularla ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Şentürk, daha sonra okçuluk antrenmanını izledi. Edebali Stadında da incelemede bulunan Vali Şentürk, bayan futbol takımı ile atletizm antrenmanını izleyerek, kadın futbolcularla top oynadı. Burada sporculara nasihatlerde bulunan Vali Şentürk, "Sporu öncelikle kendi sağlığımız için yapacağız. Disiplin olmadan başarı elde edemeyiz. Disiplinli çalışmayı hayatınızın farklı aşamalarına taşıdığınız zaman mutlaka başarılı olursunuz. Örnek ve seçilen kişi oluyorsunuz" dedi.

    Yüzme havuzunda kurs gören öğrencileri ve halter antrenmanını da izleyen Vali Şentürk, Gençlik Merkezi Has Odada gençlerle bir araya gelerek, branşlarında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi. Branşlarında başarılı olan sporcularla gurur duyduğunu ve başarılarının devamını dileyen Vali Şentürk, "Sorumluluk gerektiren bir görevi yürütüyoruz. Şeyh Edebali'nin 'İnsani yaşat ki devlet yaşasın' sözü ne kadar anlamlı. Milleti yaşatırsanız, devlet yaşar. Geçmişimizle gurur duyuyoruz. Dünyadaki en büyük mücadeleler bu topraklarda verilmiş. Bu toprakları vatan edinmişiz kendimize. Bizim hayat felsefimiz, olağanın üstünde çaba sarf etmek olmalı. Başarılı olmak için öncelikle kendimize inanmalıyız. Birbirimizi sevmeliyiz ve saymalıyız. Ülkemizin iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. Ne iş yaparsak yapalım, onu en iyi yapanlardan olalım" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow