hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitlis Valisi Çağatay; "Bu okullar Bitlis için nimettir"

    Bitlis Valisi Çağatay; Bu okullar Bitlis için nimettir
    expand

    Bitlis Valisi Çağatay; "Bu okullar Bitlis için nimettir"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özcan ÇİRİŞ-Ceren KURTYE/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Valisi Oktay Çağatay, Ziya Eren Güzel Sanatlar ve Spor Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle biraraya geldi.

    İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Ziya Eren Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Okul Müdürü Felemez Dinç ve öğretmenler tarafından karşılanan Bitlis Valisi Oktay  Çağatay, okulla ilgili bilgi aldı. Resim bölümü öğrencilerinin hazırladığı sergiyi gezip, müzik bölümü öğrencilerinin çaldığı enstrümanları dinleyen Vali Çağatay, böyle bir okulun Bitlis için bir nimet olduğunu söyledi. 

    Bitlis Ziya Eren Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin kentin gözbebeği olduğunu belirten Vali Çağatay, "Daha önce beni ziyaret etmişlerdi. Bizim tüm programlarımızın baş konukları buradaki öğrenciler oluyor. Burası 2014 yılında Eren Holding'in katkıları ile yapılmış, bölgenin en önemli okullarından bir tanesidir. Bitlis'te böyle bir okulun varlığı bize güç veriyor. Şuan tanıtım işlerine başlayacaklar. Buralar sanat alanında kabiliyetli öğrenciler çekmek istiyor. Buraya sadece Bitlis'ten değil bölge illerden de gelen çok sayıda öğrenci mevcut" dedi.

    Daha sonra okulun eğitimi, fiziki durumu ve kapasitesi hakkında okul müdürü ve öğretmenlerle toplantı yapan Vali Çağatay, ardından Ahmet Eren Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow