hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DAKA, 2018 yılı son toplantısını Bitlis'te yaptı

    DAKA, 2018 yılı son toplantısını Bitliste yaptı
    expand

    DAKA, 2018 yılı son toplantısını Bitlis'te yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceren KURTYE/BİTLİS,(DHA)-DOĞU Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) yönetim kurulunun  2018 yılının son toplantısı bölge valilerinin katılımıyla Bitlis'te yapıldı.

    Bitlis Valiliği toplantı salonunda DAKA Yönetim Kurulu Başkanı Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Muş Valisi İlker Gündüzöz, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Faruk Biner, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan,Muş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç  ile Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç katıldı. 2019 yılının çalışma programı ve butçeleriyle ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplatıya, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile İl Genel Meclis Başkanı Gülizar İliş, video konferans sistemiyle katıldı.

    Bitlis Valisi Çağatay, kendi yönetim başkanlığındaki son yönetim kurulu toplantısı olduğunu belirtti. 2019 yılı Ocak ayından itibaren yönetim kurulu başkanlığını Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın yürüteceğini ifade eden Çağatay şunları kaydetti:

    “Ajansımızın 2019 yılında yürüteceği faaliyetlerin hayata geçireceği projelerin detay bilgilendirmesini alıp, 2019 yılı çalışma programı ve bütçemizi değerlendireceğiz. Aynı şekilde 2018 yılı İnsan Kaynakları Politikası uygulamalarını görüşeceğiz. Bölge illerimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısının son yıllarda önemli katkı sunduğumuza inanıyoruz. Bu anlamda ulusal ve uluslararası fuarlara katılımlarla ilgili çalışmalar yapacağız. Milli teknoloji, güçlü sanayi hamlesi yolunda sorunlar ve çözüm önerileri başlığı altında paydaşlarımızla görüşmeler yapıp sorunlara müdahaleleri görüşeceğiz. Ajans programları kapsamında desteklediğimiz ve uygulaması devam eden projeleri de değerlendireceğiz.Toplantımızın ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow