hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bez torba satıp, arkadaşlarına akülü araba aldılar

    Bez torba satıp, arkadaşlarına akülü araba aldılar
    expand

    Bez torba satıp, arkadaşlarına akülü araba aldılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR'da lise öğrencileri ürettikleri bez torbaların satışından elde ettikleri gelirle iki engelli öğrenciye akülü tekerlekli sandalye aldı.

    Burdur Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi Hazırlık B Sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü 'Birlik Varsa, Engel Yok!' projesi kapsamında engelli öğrenciler için alınan akülü tekerlekli sandalyeler törenle teslim edildi. Burdur Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki programa Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Müdür Yardımcısı Süleyman Çakıcı, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Şener Duman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

    Proje hakkında bilgi veren Hazırlık/B Sınıfı Öğrencisi Havva Dönmez Engelliler Haftası'na yönelik değerlerle ilgili mesajların, logoların ve sanatsal figürlerin olduğu çevreci çantalar tasarladıklarını ve bu çantaları Burdurluların desteği ile satarak iki özel öğrenciye akülü tekerlekli sandalye alındığını söyledi.

    Vali Hasan Şıldak ise yapılan çalışmayı çok anlamlı bulduklarını belirterek, herkesin buradan gerekli mesajı alması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından iki akülü tekerlekli sandalye Burdur Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine teslim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow