hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak Belediyesi sanayi esnafına maske dağıttı

    Bucak Belediyesi sanayi esnafına maske dağıttı
    expand

    Bucak Belediyesi sanayi esnafına maske dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Belediyesi mahalle ve sokaklardan sonra ilçede bulunan Küçük Sanayi Sitesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında sanayi esnafına maske dağıttı.

    Koronavirüs salgını nedeniyle Bucak Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı sürüyor. Çalışma zorunluluğu olan ve özellikle sosyal mesafelerin korunamadığı yerlerde maske dağıtımı gerçekleştiren Belediye Başkan Emrullah Ünal, “Vatandaşlarımızın zorunlu haller dışında evlerinden çıkmasını istemiyoruz, ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Sosyal mesafelerin korunamadığı ya da korunmada zorluk yaşanan alanlarda Bucak Belediyesi olarak çalışmak zorunda kalan vatandaşlarımıza tedbir amaçlı desteklerimizi sürdürüyoruz. Diğer taraftan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı olduğu için ilk etapta diğer yaş aralıklarında olan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımımız sürecek" dedi.

    Başkan Ünal, “Küçük Sanayi Sitesi Esnafımızın ihtiyacını karşılamak üzere ücretsiz maskelerimizi dağıtıyoruz. Önümüzdeki 15-20 gün çok önemli. Bu konuda da bizlere destek veren Bucak halkına da teşekkür etmek istiyorum. Esnafımız evet dertli, ekonomik açıdan sıkıntılı. -Biraz sabredip, birlikte bunun üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow