hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta 15 Temmuz etkinliği

    Bucakta 15 Temmuz etkinliği
    expand

    Bucak'ta 15 Temmuz etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (Burdur), (DHA) BURDUR'un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolasıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.

    Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen ortak programda, öğle namazı öncesi Hacı Ömer Ağa Camii'nde şehitler için hatim ve dua yapıldı. Daha sonra Hacısarılar Mezarlığında şehit kabirleri ve şehitlik ziyaret edildi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı ile birlikte şehit mezarlarına çiçek koyarak dua ettiler. Bucak Müftüsü Mehmet Ersöz tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Daha sonra Kaymakamlık parkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen resim sergisi açılışı yapıldı. Resim sergisi açılışı öncesi Kaymakam Erol Tanrıkulu anı defterine günün anısını yazdı.

    '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri akşam saatlerinde, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Yürüyüşü Süleyman Demirel Bulvarında Kaymakamlık önünden mehter takımı eşliğinde protokol ve vatandaşların katılımı ile Cumhuriyet Meydanına kadar sürdü. Cumhuriyet Meydanında mehter takımı gösterilerinden sonra Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Kuran-ı Kerimden tilavetler okundu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow