hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta Covid-19 ile mücadelede taviz yok

    Bucakta Covid-19 ile mücadelede taviz yok
    expand

    Bucak'ta Covid-19 ile mücadelede taviz yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Erol Tanrıkulu başkanlığında toplandı. Toplantıda Covid-19 tedbirlerinin daha ciddi şekilde arttırılmasına karar verildi.

    Bucak İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kaymakam Erol Tanrıkulu başkanlığında toplandı. Toplantıda, ilçede artış eğiliminde olan Covid-19 pozitif vakaları sebebiyle durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda, bugüne kadar alınan Covid-19 tedbirlerine ek olarak vatandaşların tedbirlere daha fazla uyması hususunda denetimlerin daha da ciddi şekilde arttırılmasına karar verildi.

    Kurul özellikle vatandaşların maske, mesafe ve hijyen gibi alınan tedbir kurallarına uyması, kamu hizmeti ve özel sektör hizmeti sunulan yerlerde Covid-19 ile mücadele kriterlerine uyulması, pazar yeri, defin, taziye hizmetleri ve benzeri konularda Covid-19 ile mücadelede taviz verilmemesi gerektiği ifade edildi. Toplantıda ayrıca ilçe merkezi ve köylerde Covid-19 vakasının artması halinde yeni karantinaların olabileceği vurgulanarak, vatandaşların duyarlı davranıp kurallara uymaları halinde ek önlemlerden ziyade kısıtlamalarda rahatlamalar yaşanacağına işaret edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow