hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bucak'ta 'İstihdam Seferberliği 2019' bilgilendirme semineri

    Bucakta İstihdam Seferberliği 2019 bilgilendirme semineri
    expand

    Bucak'ta 'İstihdam Seferberliği 2019' bilgilendirme semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde 'İstihdam Seferberliği 2019' bilgilendirme semineri düzenlendi.

    Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR, Burdur SMMMO ve SGK İl Müdürlüğü tarafından 'İstihdam Seferberliği 2019' bilgilendirme semineri Bucak Ticaret Odası konferans salonunda yapıldı. Toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, Bilim ve Sanayi Müdürü İsmail Türe, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü Eşref Gürdal, Burdur Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Salih Şimşek ve bölgede faaliyet gösteren mali müşavir ve muhasebecilerle oda üyeleri katıldı.

    Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Türkiye'nin güçlü ve gelecek vadeden bir ülke olduğunu belirterek, "İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor ve bunları pek çoğu tarihi destekler şeklinde. Buradan iş dünyasına çağrıda bulunuyorum. Gelin bu tarihi teşvikten yararlanın. Böyle bir teşviki hayata geçirdiği için hükümetimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm teşviklere ilişkin tüm detaylara istihdamseferberligi.org adresinden ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bilgi edinmek mümkün. Bu teşvikler konusunda şirket sahipleri ve yöneticileri kadar muhasebecilere ve şirketlerin insan kaynakları yöneticilerine de büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda onlardan ekstra hassasiyet bekliyoruz. Ben bu kampanyanın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

    Meçikoğlu'nun konuşmasından sonra Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim ve Burdur Bilim ve Sanayi Müdürü İsmail Türe tarafından işçi teşvikleriyle ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow