hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti Bucak'ta seçim

    İYİ Parti Bucakta seçim
    expand

    İYİ Parti Bucak'ta seçim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- İYİ PARTİ Bucak İlçe Kongresi sonucunda Safa Sönmez yeniden başkan oldu.

    İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nın ikinci olağan kongresi Karayvatlar Mahallesi'nde bulunan parti binasında yapıldı. Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan kongreye CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Genel Meclisi ve Bucak Belediye meclisi üyeleri, Çevre ilçelerin İYİ Parti ilçe başkanları, oda ve STK'ların temsilcileri, bazı mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

    Divan başkanlığına 25'inci dönem Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Milletvekili Ahmet Alparslan Dursun seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den gönderilen telgraflar okundu. İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erken, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez'e Türk bayrağına sarılmış Kuran-ı Kerim verdi.

    Divan başkanı Alparslan Dursun, genel merkez tarafından İdlib'de yaşanan olay ve şehitler dolayısı ile kongrede siyasi konuşma yapılmayacağını dile getirdi.

    Faaliyet raporları ve hesap raporunun okunmasından sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde girilen seçimlerde Safa Sönmez yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, 25 yönetim kurulu üyesi de belirlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow