hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milletvekili Uğur: Hedef 3'üncü Lig

    Milletvekili Uğur: Hedef 3üncü Lig
    expand

    Milletvekili Uğur: Hedef 3'üncü Lig

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Oğuzhanspor'un şampiyonluğa ulaşacağını ve hedefin 3'üncü Lig olduğunu söyledi.   
    AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Şehir Stadı'nda Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Ali Akalın, Teknik Direktörü Ali Postacı ve futbolcularla görüştü. Kalan son üç maçın çok heyecanlı geçeceğini belirten Milletvekili Yasin Uğur, bu maçları kazanacak Oğuzhanspor'un şampiyonluğa ulaşacağını ve hedefin 3'üncü Lig olduğunu vurguladı.   
    Yasin Uğur, "Bucak Belediye Oğuzhanspor olarak çok iyi bir takım oluşturulmuş. Gerek futbolcularımız, gerekse teknik heyet ve teknik direktörümüzle birlikte çok büyük fedakarlıklarla bu günlere kadar gelindi. Bizler ne kadar maddi destek yapsak yeterli olmuyor. Herkes elini taşın altına koyarak bu yıl ligde ve play-off maçlarını kazanarak şampiyon olup 3'üncü Lig'e çıkmalıyız. Oğuzhanspor'u 3'üncü Lig'e çıkarırsak gelecek yıl hedeflerimiz daha farklı olacak. Hem tesisleşme hem de gelirler açısından farklı bir yol izlememiz gerekiyor. Bunları da inanç ve çalışmayla başaracağız" dedi.
    Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Ali Akalın, bu takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow