hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burdur'a Kent Tanıtım Evi

    Burdura Kent Tanıtım Evi
    expand

    Burdur'a Kent Tanıtım Evi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bayraktar Evi'nin 'Kent Tanıtım Evi' olarak düzenlendiğini söyledi.
    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çeşmedamı Mahallesi'nde bulunan profesör Köksal Bayraktar'a ait evin yeniden düzenlendiğini belirterek, "Burdurlu hemşehrimiz, çok kıymetli hocamız, değerli profesör Köksal Bayraktar'ın şahsına ait olan aile evinin bir kısmını Burdur halkının kullanımına açmış olmasından son derece sevinçliyiz. Biz de bu evi bir Kent Tanıtım Evi haline dönüştürüp yeni bir düzenleme yaptık" dedi.
    Bu evin içerisinde Burdur kentine ait bir takım envanterler, fotoğraflar, dokümanları da bulundurarak, bir kısmını da dijital ortama aktararak Burdur hakkında bilgi almak isteyenlere hizmet etmek istediklerini anlatan Başkan Ercengiz, "Bundan sonraki süreçte o alanda görevli personelimizle birlikte vatandaşımızın hem dijital ortamdan yararlanabildiği hem de internet üzerinden günlük haberleri de takip edebildiği güzel bir çalışma ortamı da hazırladık. Burdur halkımıza hayırlı olsun. Değerli Köksal Bayraktar hocamıza da böyle bir katkı verdiği için bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
    Başkan Ercengiz, Kent Tanıtım Evi'nin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacağını da kaydetti.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow