hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu: Paris Olimpiyatları'nda da iddialıyız

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu: Paris Olimpiyatlarında da iddialıyız
    expand

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu: Paris Olimpiyatları'nda da iddialıyız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, "Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek madalyasını almıştık. Paris Olimpiyatları'nda da iddialıyız" dedi.

    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur'a geldi. İlk olarak Vali Türker Öksüz'ü ziyaret eden Eminoğlu, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne geçti. Buradaki programın ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda partililere konuşan Eminoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği Türkiye yüzyılının gençliğin ve sporun yüzyılı olması için Türkiye'nin dört bir tarafında canla başla çalışan bir ekibimiz var. Gençlik merkezlerimiz, gençlik kamplarımız var. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurt hizmetleri var. Buralarda 1 milyona yakın çocuğumuzu yurtlarımızda misafir ediyoruz" dedi.

    Türkiye'nin ilk olimpiyatlara 1924 yılında Paris'te katıldığını, tam 100 yıl sonra 2024 Paris Olimpiyatları'na katılacağını söyleyen Eminoğlu, "Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek madalyasını almıştık. Paris Olimpiyatları'nda da iddialıyız. 100'e yakın sporcumuz kota aldı. Burada da tarihi bir başarıya imza atacağız inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye'de son 20 yılda tabiri caizse sporda devrimler gerçekleştirdi. Bugünkü başarıların hiçbirisi tesadüf değildir, yapılan altyapı yatırımlarını karşılığıdır" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burdur Gençlik Merkezi ile MAKÜ İstiklal Yerleşkesindeki MAKÜ Genç Ofis'te gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu daha sonra kentten ayrıldı. (DHA)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow