hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Burdur merkez ilçede seçim

    MHP Burdur merkez ilçede seçim
    expand

    MHP Burdur merkez ilçede seçim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı'na Salih Özparlak yeniden seçildi.

    Burdur Öğretmenevi bahçesinde yapılan ve divan başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özgür Bayraktar'ın yaptığı 13'üncü Merkez İlçe Kongresi saygı duruşunda bulunulması, İstiklâl Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Kongrede mevcut Başkan Salih Özparlak tek aday olarak girdiği seçimde geçerli 181 oyun tamamını alarak yeniden seçildi.

    Salih Özparlak'ın yönetimi; Mehmet Seren, Halil Kaya, Metin Ölmez, Abdullah Bozkurt, Mehmet Ali Bozkurt, Kübra Yavuz Aslan, Erdoğan Kaya, Hasan Eren, Kazım Aktaş, Süleyman Ak, İbrahim Karakulak, Osman Koçer, Osman Büyükkoç, Murta Gül, Nazmi Korucu, Havva Uçan, Murat Kaya, Mustafa Değerli'den oluştu.

    Kongrede konuşan MYK Üyesi Özgür Bayraktar, "Biz Milliyetçi Hareket Partililer 780 bin kilometrekarelik kara parçamızın tek bir çakıl taşından dahi taviz vermiyor, vazgeçmiyorsak, herkes çok iyi bilmelidir ki 460 bin kilometrekarelik mavi vatanımızın tek bir damlasından dahi vazgeçmemiz söz konusu olmayacaktır. Sınırlarımıza, kıta sahanlığımıza, ekonomimize saldırıların şiddetlendiği işte böylesine hassas bir dönemde herkes siyasetini açık, şeffaf ve milletimizden saklamadan yapmalıdır. Yani kapalı kapılar ardından ittifaklar oluşturup, milletimizin önünde bu ittifakları reddetmemelidir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow