hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık çalışanlarından 'maskeli' açıklama

    Sağlık çalışanlarından maskeli açıklama
    expand

    Sağlık çalışanlarından 'maskeli' açıklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da sağlık çalışanları, sorunlarına dikkati çekmek amacıyla otomobillerinin önüne taktıkları, üzerinde çeşitli taleplerini anlatan mesajların yer aldığı maskelerle basın açıklaması yaptı.

    Sağlık- Sen Burdur Şubesi, sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara dikkati çekmek için basın açıklaması yaptı. Sağlık çalışanları otomobillerine, üzerinde çeşitli talepleri ve mesajlarının yazılı olduğu maskeye benzer afişler taktı. Basın açıklaması klakson çalınarak, tamamlandı.

    Sağlık- Sen Burdur Şubesi Başkanı Mehmet Faruk Ozan, sağlık çalışanlarının seslerini duyurmak, yaşadıkları sorunların çözümü için yetkilileri harekete geçirmek amacında olduklarını söyledi. Ozan, "Yetkililerden sesimizi duymalarını, artık biraz olsun sağlık çalışanlarının yüzlerini güldürmelerini bekliyoruz. Gidilen yol, yol değil, çıkmaz sokak. Sağlık çalışanları pandemi sürecinde bu ülkenin sigortası olduklarını bir defa daha kanıtladılar. O nedenle yetkililer, bu çıkmazdan bir an önce dönerek, sağlık çalışanlarının yüzlerini güldürmek mecburiyetindeler" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow