hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şıldak görev başındaki personelin yeni yılını kutladı

    Vali Şıldak görev başındaki personelin yeni yılını kutladı
    expand

    Vali Şıldak görev başındaki personelin yeni yılını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR Valisi Hasan Şıldak 2019'un son gününde devlet hastanesi acil servisi, 112 Çağrı Merkezi ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki personelin yeni yılını kutladı.

    Vali Hasan Şıldak, yılın son gününde çeşitli kurumları ziyaret ederek görev başındaki personelini yeni yılını kutladı. Cumhuriyet Meydanındaki görevli polislerin yeni yılını kutlayan Vali Şıldak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yılın son gününü kentte sakin geçtiğini belirtti. Vali Şıldak, "Kolluk kuvvetlerimizin yaptığı çalışmaları yerinde incelemek, arkadaşlarımıza destek olmak ve 24 saat esasına göre görev yapan sağlık personelimizi ziyaret ederek onların yeni yıllarını kutluyoruz" dedi.

    Şıldak "İlimizde yeni yılın, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilebilmesi, vatandaşlarımızın güvenliklerinin, trafik düzeninin sağlanması açısından aldığımız tedbirler uygulanıyor. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyoruz. Onlara 2020 sağlık, huzur, bereket, başarı ve hayırlar getirsin. Ülkemize ve bütün insanlığa barış ve huzur getirsin" dedi.

    2019'un genel itibarıyla Burdur'da sakin geçtiğini aktaran Vali Şıldak, "2019'da bizi en çok üzen trafik kazaları oldu. Trafik kazalarında gerek ilimizde yaşayan vatandaşlarımızdan gerekse transit olarak geçiş yapan vatandaşlarımızdan hayatını kaybedenler oldu. Bütün eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına rağmen ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de kısmi olarak azalış göstermesine rağmen ölümlü ve yaralanmalı kazaları sıfırlayamıyoruz" diye konuştu.

    Vali Şıldak, daha sonra devlet hastanesi acil servisi, 112 Çağrı Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı, polis uygulama noktası, polis merkezi amirliği ziyaret ederek görev başındaki personelin yeni yılını kutladı. Vali Şıldak'a İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılınç da eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow