hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şıldak ve protokolden engellilere ziyaret

    Vali Şıldak ve protokolden engellilere ziyaret
    expand

    Vali Şıldak ve protokolden engellilere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak ile protokol üyeleri Engelliler Haftası kutlama programı kapsamında kent merkezindeki 12 aileyi ziyaret etti.
    Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Burdur merkezde ikamet eden Engin Can Akgün ve Nuray Durmazer'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında mayıs ayı içerisinde doğum gününü kutlayan Engin Can Akgün'e pasta sürprizi yapan Vali Şıldak ve eşi, bu özel günde çeşitli hediyelerle Engin ve ailesini mutlu ettiler. İkinci ziyaretlerini Durmazer ailesine yapan Vali Şıldak ve eşi, Nuray- Turan Durmazer ailesini evlerinde ziyaret ederek, bu anlamlı günde her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
    Garnizon Komutanı Albay Cenk Baburşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar ve AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz de hafta kapsamında kentteki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.                                                                                                                                                                                  
    Vali Hasan Şıldak, "Engelliler Haftası'nda bütün özel insanlarımızı temsilen Engin Can kardeşimizi ve Nuray teyzemizi ziyaret ederek onlara her zaman yanlarında olduğumuzu ve devletimizin kendilerine verdiği değeri ifade ettik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow