hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklardan sürücü ebeveynlere karneli uyarı

    Çocuklardan sürücü ebeveynlere karneli uyarı
    expand

    Çocuklardan sürücü ebeveynlere karneli uyarı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA’nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği, "Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum" kampanyası çerçevesinde araçlardaki çocuklara sürücü karnesi dağıttı. Ebeveynlerin yolculuk esnasındaki hatalarını bu karneye işleyecek olan çocuklar hediyelere kavuşacak.

    Her bayram yolların kan gölüne dönmesini engellemek için harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü çocuklarla birlikte bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 31 Mayıs-20 Haziran 2019 tarihleri arasında Ramazan Bayramı tatil dönemi süresince çocuklara yönelik İçişleri Bakanlığı'nca "Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum" sloganıyla başlatılan proje kapsamında en başarılı 100 karneyi dolduran çocuk, bisikletle ödüllendirilecek. Düzenledikleri karnenin fotoğrafını çekecek olan çocuklar 'trafikkarnem' hastagi ile twitter üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek paylaşım yapacak. Bu paylaşımların arasından en beğenilen 100 karneye bisiklet hediye edilecek.

    İNEGÖL’DE KARNE DAĞITTILAR

    İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro amirliği ekipleri Bursa-Ankara karayolu üzerinde uygulama yaparak araç içlerindeki çocuklara bin adet karne dağıttı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow