hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huzur Mahallesi'nde asfalt yama çalışmaları sürüyor

    Huzur Mahallesinde asfalt yama çalışmaları sürüyor
    expand

    Huzur Mahallesi'nde asfalt yama çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) - BURSA'da İnegöl Belediyesi, Huzur Mahallesi'nde yapılan 6000 m2’lik tretuvar çalışmasının ardından bordür diplerinin asfalt yama çalışmalarına başladı.

    Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Huzur Mahallesi'nde asfalt yama çalışmalarının startını verdi. Bölgede son 1 ayda yapılan tretuvar çalışmaları sonrası bordür diplerine yapılan yama çalışmaları hummalı şekilde sürerken, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger bugün beraberindeki AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

    EKSİKLERİMİZİ BİR BİR GİDERECEĞİZ

    İnceleme sonrası açıklama yapan Fevzi Dülger, “Burada yaklaşık 1 aydır yapmış olduğumuz tretuvar çalışmalarının artık asfalt yama kısımlarına geldik. Arkadaşlarımız burada yaptığımız 6000 m2’lik tretuvar çalışmasının bordür diplerinin yama çalışmasına başladılar. İnşallah bu işlemlerimizi de bitirdikten sonra mahallemizdeki farklı farklı eksiklerimizle ilgili çalışmalarımız olacak. Eksiklerimizi bir bir gidermeye çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow