hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl'de Başkan Taban, telekonferans ile koronavirüs çalışmaları hakkında bilgi verdi

    İnegölde Başkan Taban, telekonferans ile koronavirüs çalışmaları hakkında bilgi verdi
    expand

    İnegöl'de Başkan Taban, telekonferans ile koronavirüs çalışmaları hakkında bilgi verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte Bursa milletvekillerinin de katıldığı telekonferansta, koronavirüs mücadelesine ilişkin çalışmalarla ilgili İnegöl’e ilişkin son durum hakkında bilgi verdi.

    İnegöl Belediyesi’nde de koronavirüse karşı sıkı tedbirler alınmaya devam ediyor. Şehirlerde seferberlik oluşturulurken, haberleşme ve görüşmeler de koronavirüs salgını sonrası farklı bir boyuta taşındı. İnegöl Belediyesi’nde tedbirler kapsamında bir süredir toplantı ve istişareler telekonferans ile gerçekleştiriliyor.

    İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti İl Başkanlığı organizasyonuyla yapılan telekonferansla ilçedeki koronavirüs çalışmalarına ilişkin son durum hakkında bilgi verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile milletvekillerinin de katıldığı video konferansta, diğer ilçelerin de belediye başkanları ve ilçe başkanları hazır bulundu. İnegöl’de koronavirüs hakkında yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşılarak karşılıklı istişare yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow