hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl’de evde bakım ve aşevi hizmetleri ilgi görüyor

    İnegöl’de evde bakım ve aşevi hizmetleri ilgi görüyor
    expand

    İnegöl’de evde bakım ve aşevi hizmetleri ilgi görüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde belediye tarafından 19 aileye düzenli olarak ev bakım temizliği hizmeti verilirken, 17 aileye ise her gün sıcak yemek desteği sağlanıyor.

    İnegöl Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde üzenli olarak 19 aileye evde bakım ve temizlik hizmeti, 17 aileye de her gün sıcak yemek desteği veriliyor. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yerel yönetim olarak devletin varlığını her alanda hissettirdiklerini ifade etti. Kentte yaşayan tüm vatandaşlardan sorumlu olduklarını ve bu anlayışla hizmetlerini sürdürdüklerini kaydeden Taban, “Geçmiş dönemlerde de sunulan hizmetlerimiz arasında bulunan, bizlerin de çok önemsediği bir konu evde bakım ve aşevi hizmetleri. Gönül ister ki şehrimizde tüm vatandaşlarımız kimseye muhtaç olmadan kendi yaşamlarını sürebilsin. Korumaya ve bakıma muhtaç olan bu vatandaşlarımızı gözetmek de bizim vazifemiz. Vatandaşlarımızdan gelen bildirimler, ekiplerimizin yaptığı tespitler neticesinde korumaya ve bakıma muhtaç ailelerimize evde bakım ve aşevi hizmeti sunuyoruz” dedi.

    BOYA-BADANA DESTEĞİ DE SAĞLANIYOR

    Evde bakım hizmetleri kapsamında ekiplerin belirli aralıklarla ailelerin ziyaret edildiğinin altını çizen Taban,”Bu ziyaretlerde mutfak, banyo, tuvalet temizliği ve dezenfektesi başta olmak üzere evin genel temizliğini yapıyor. Tüm bunların yanı sıra ekibimiz imkanlar dahilinde hafif tamirat işleri, kısmi eşya yardımı ve boya-badana gibi işleri de yapıyor. Evde bakım hizmetlerimizin yanı sıra önemsediğimiz bir diğer hizmetimiz de aşevi. Yeniceköy Mahallemizde bulunan İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi ve Aşevi’nde her gün ihtiyaç sahibi ailelerimiz için de kazanlar kaynıyor. Kendi yemeğini yapıp ihtiyaçlarını gideremeyecek düzeyde olan vatandaşlarımıza bu anlamda hizmeti ayağına kadar götürüyoruz. Vatandaşımız sıcak yemek talebinde bulunduğunda aşevi ekiplerimiz öğlen ve akam olmak üzere günde iki öğün sıcak dağıtılıyor” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow