hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl'de, gönüllü 55 öğretmen 'Vefa Sosyal Destek Grubuna' katıldı

    İnegölde, gönüllü 55 öğretmen Vefa Sosyal Destek Grubuna katıldı
    expand

    İnegöl'de, gönüllü 55 öğretmen 'Vefa Sosyal Destek Grubuna' katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA) –BURSA’nın İnegöl ilçesinde, ihtiyaç sahiplerine yapılan gıda ve nakdi yardımlar, kaymakamlık bünyesinde kurulan ve 55 öğretmenin de gönüllü olarak içinde bulunduğu Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından ulaştırılıyor.

    Eğitim ve öğretimin uzaktan yapılması sebebiyle, İnegöl’de farklı okullarda görev yapan 55 öğretmen, ihtiyaç sahiplerine gönüllü olarak hizmet ediyor. Öğretmenler, kaymakamlık bünyesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak erzakları, kendi araçlarıyla evlerine kadar teslim ediyor.

    Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, şunları söyledi:

    “Devletimiz gereken tüm yardımları gerçekleştiriyor. Bize her gün çok sayıda telefon geliyor. Bunları araştırıyoruz, gerekeni yapıyoruz. Lütfen gerçek ihtiyaç sahipleri bizlere ulaşsın. Devletimiz güçlü, büyük bir devlet. Gerekeni yapıyor ve yapmaya devam ediyor.  Biz kimsenin ölmesini arzu etmiyoruz. Gerçekten acil bir işiniz yoksa çıkmayın sokağa. Burada gördüğünüz gibi yardımları yapıyoruz. Çok sayıda gönüllü öğretmenlerimiz bizlere destek veriyor. Ben emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow