hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey Belediye Başkanı Özkan, mezunlar buluşmasına katıldı

    Karacabey Belediye Başkanı Özkan, mezunlar buluşmasına katıldı
    expand

    Karacabey Belediye Başkanı Özkan, mezunlar buluşmasına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/ KARACABEY (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Karacabey İlçesi Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede  1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu’nun, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarına yönelik düzenlediği “Mezunlar Buluşması” programına katıldı.  Başkanı Özkan, “Buluşmaya katılan tüm mezunlara teşekkür ediyorum. Unutulmaz hatıraların geçtiği bu okulda sizlerle bir arada olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

    Karacabey’de 1962 yılında ilk mezunlarını veren Atatürk İlkokulu, 57 yıl sonra ilk kez tüm mezunlarını düzenlenen bir etkinlikle bir araya getirdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezunlar buluşmasında okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı büyük ilgi görürken, okulun eski mezunlarından ünlü ekonomi profesörü Ufuk Akçiğit de dikkat çeken bir diğer isim oldu.

    Buluşmada, okulun 1962 yılındaki ilk mezunlarına hazırlanan hatıra madalyası takdim edildi. Okulun eski mezunlarından dünyaca ünlü ekonomi profesörü Ufuk Akçiğit buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, etkinlikte emeği geçen okul aile birliğine, okul yöneticilerine ve katılım gösteren mezunlara teşekkür etti. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, böylesine güzel bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buluşmaya katılan tüm mezunlara teşekkür ediyorum. Bu okulda eminim unutulmaz hatıralar yaşanmıştır” dedi. Özkan, konuşmasının ardından okulun en eski öğretmenlerinden 95 yaşındaki Mustafa Balkanlı ile sohbet etti.

    ÜNLÜ PROFESÖRDEN OKULA DESTEK SÖZÜ

    Buluşmada bir konuşma yapan Prof. Ufuk Akçiğit de eğitim hayatının en güzel yıllarını Atatürk İlkokulu’nda geçirdiğini kaydetti. Akçiğit, okula böyle bir vesile ile gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, okuldaki robotik kodlama ve akıl zeka oyunları atölyesinin tüm masraflarını üstleneceğini açıkladı. Akçiğit, ayrıca ek bina ihtiyaçlarını karşılama noktasında yardımcı olacağını ve okula yapılacak yeni binada yer alması planlanan kütüphanenin tüm masraflarını da kendisinin üstleneceğinin sözünü verdi. Davetliler daha sonra DJ Ali Toprak’ın nostaljik parçalarından oluşturduğu programla gönüllerince eğlendi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow