hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adliye Kavşağı'nda çalışmalar sürüyor

    Adliye Kavşağında çalışmalar sürüyor
    expand

    Adliye Kavşağı'nda çalışmalar sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından iki hafta önce temeli atılan Adliye Kavşağı'nda, Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı.
    Yeni adliye binasının da taşınmasıyla birlikte Yakın Doğu Çevre Yolunun İstanbul Caddesi’ne bağlantı noktasındaki trafik yükü her geçen gün artarken, Büyükşehir Belediyesi bu sorunu iki luplu kavşak ile çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Yaklaşık iki hafta önce temeli atılan proje kapsamında, 3 açıklıklı 117 metre uzunluğunda ve 2 açıklıklı 54 metre uzunluğunda iki köprü ile 3 bin 500 metre bağlantı yolu yapılacak.
    KÖPRÜLERDE İMALAT BAŞLADI
    Yaklaşık 75 milyon liraya mal olacak kavşağın 5,5 ayda bitirilmesi hedeflenirken, bölgede çalışmalar sürüyor. Yakın Doğu Çevre Yolundan Fuar Caddesi girişine sinyalize olmadan giriş yapılacak şekilde alternatif güzergah oluşturabilmek için yapılan köprüde kiriş montajları başladı. İki açıklıklı 3 ayaklı köprü için 20 adet kiriş montajı yapıldı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow