hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BKM KİTAP, şehrin en büyükleri arasında yer aldı

    BKM KİTAP, şehrin en büyükleri arasında yer aldı
    expand

    BKM KİTAP, şehrin en büyükleri arasında yer aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) – BURSA Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) bu yıl 23’üncüsünü gerçekleştirdiği, ‘İlk 250 Büyük Firma Araştırması’ listesinde, ilk kez bir kitabevi markası olarak BKM KİTAP yer aldı.

    Bursa’nın en büyük firmalarını belirleme amacıyla yapılan araştırmaya dahil olan 1000’den fazla firma içerisinde en büyük 250 firma belirlendi. Perakende sektöründe kitabevi mağazalarıyla ve e-ticarette yakaladığı yükseliş ile birlikte öne çıkan BKM KİTAP, listede kendisine yer buldu. Listedeki tek kitabevi olma özelliğiyle de göze çarpan firma, şehrin en büyükleri arasına girmesiyle birlikte başarısını perçinledi.

    Düşüncelerini paylaşan BKM KİTAP kurucusu Kutbettin Bingölbali, “Bu yola çıktığımızda 16 metrekarelik bir dükkan ile işe başladık, bir kitabevi olarak ışığımız zayıf bir şekilde sadece semtimizi aydınlatıyordu. Sonra yavaş yavaş büyüdük ve şehrimizi aydınlatmaya başladık. Şimdi ise ülkemizde insanımızın yaşadığı her noktaya kitap göndermeye, ışık saçmaya çalışıyoruz. Şehrin en büyük markaları arasında yer almak bizim için en büyük gurur kaynağı.  Son yıllarda okuma oranı ‘Türkiye’de kitap okunmuyor’ tezini ortadan kaldıracak şekilde artarak değişiyor. Anadolu’nun en büyük sanayi şehri Bursa’da büyük ölçekli markalar arasına bir kitabevinin girmesi çok özel bir detay. Kitaplarla şehrimize, ülkemize ve milletimize fayda sağladığımız için çok mutluyuz. Kitaplarla şehrimizi ve ülkemizi aydınlatmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow