hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa’da sünnet şöleni görkemli geçti

    Bursa’da sünnet şöleni görkemli geçti
    expand

    Bursa’da sünnet şöleni görkemli geçti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA)- BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’nci kez düzenlenen ve geleneksel hale getirilen sünnet organizasyonda 500 çocuk, erkekliğe ilk adımı attı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, “İnşallah bugün olduğu gibi yarın da geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olacağız” dedi. 

    Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen, belediye iştiraklerinden Bursa Kültür A.Ş. tarafından organize edilen sünnet şenliği, 7. yılında Merinos Park’ta yapıldı. Mevlid-i Şerif ile başlayan organizasyonda Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi, İstiklal Marşı açık alanda bulunanlar tarafından hep birlikte okundu. Çocukların heyecanına aileleri ve yakınları da eşlik etti.

    500 ÇOCUK SÜNNET OLDU

    Büyükşehir Belediye Başkanvekili Süleyman Çelik, organizasyona katılarak çocuklarını sünnet ettiren ailelerin sevincini paylaştı. Büyükşehir Belediyesi olarak bugün 500 çocuğun Hazreti Peygamberin sünnetini yerine getirmesinde aracı oldukları için büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Çelik, “İnşallah bugün olduğu gibi yarın da geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olacağız. Onların yarınlara daha nitelikli hazırlanmaları yönünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sünnet olan tüm evlatlarımızın en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi. Sünnet işleminin tamamen hastane ortamında gerçekleştirildiği etkinliğe, merkez ilçelerden yoğun katılım oldu. Çocukların kıyafet ve ihtiyaçları, Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow