hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor ile Göztepe'nin aralarındaki son maçları gol yönünden kısır geçiyor

    Bursaspor ile Göztepenin aralarındaki son maçları gol yönünden kısır geçiyor
    expand

    Bursaspor ile Göztepe'nin aralarındaki son maçları gol yönünden kısır geçiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

    Bursaspor ile Göztepe'nin son zamanlarda oynadığı maçlarda gol oranının oldukça düşük olduğu gözlemlendi. Göztepe son haftalarda gol sorununu çözerken, Bursaspor ise son 6 maçında sadece 2 kez gol kaydetti.

    Spor Toto Süper Lig’de bu haftasonu karşı karşıya gelecek olan Bursaspor ile Göztepe, aralarındaki son maçlarda gol açısından sorun yaşıyor. İki ekibin son 6 lig randevusuna bakıldığında her iki takım da 3’er kez gol sevinci yaşadı. 3 mücadele ise golsüz eşitlikle sona erdi. Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan maçtan da gol sesi çıkmamıştı.

    Göztepe son maçlarında golcü yönüyle dikkat çekti. Son 3 lig maçında 9 gol kaydeden sarı kırmızılı ekip, bu maçlar öncesindeki son 12 lig karşılaşmasında ise yalnızca 8 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Son 3 maçta 4 gol kaydeden Deniz Kadah bu açıdan Göztepe’nin en formda oyuncusu olarak öne çıktı.

    Bursaspor ise son maçlarında gol sorunu yaşıyor. Ligin en az gol atan ekibi konumundaki Bursa temsilcisi, son 6 lig maçında sadece 2 kez rakip ağları havalandırdı. Bu goller Kasımpaşa ve Antalyaspor deplasmanlarında gelirken; yeşil beyazlı ekip, sahasında da 2 maçtır gol sevinci yaşayamadı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow