hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hayat Sağlık Korosu’ndan huzurevi sakinlerine özel konser

    Hayat Sağlık Korosu’ndan huzurevi sakinlerine özel konser
    expand

    Hayat Sağlık Korosu’ndan huzurevi sakinlerine özel konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-BURSA’da yaşlılık ve sağlıkla ilgili farkındalığı arttırmak için harekete geçen sağlık çalışanları, oluşturdukları koro ile huzur evi sakinlerine konser verdi. 
    ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ nedeniyle Hayat Hastanesi sağlık çalışanları güzel bir etkinliğe imza attı. Sağlık çalışanları, kurdukları koro ile Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Sağlık çalışanlarından oluşan koro, şarkı ve türkülerini huzur evi sakinleri için söyledi. Sağlık hizmetinin yanı sıra gönüllere de dokunmayı başardıklarını belirten Hayat Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez Alkış, “Yaşlılar Haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Sağlık çalışanlarımızdan oluşan koromuzla birlikte onların bir nebze olsa gönüllerine dokunmak istedik” dedi.
    ‘YAŞLILARIMIZ, GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYOR’
    Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar ise “Yaşlılarımız, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğimize ışık tutan, geçmişi yaşatarak milli kültür ve değerlerimizi yarınlara aktaran toplumsal hafızamızdır. Bu anlamda yaşlılara saygı haftasında, biz de sağlık çalışanlarımızdan oluşturduğumuz koromuz ile birlikte şarkılara dokunduk ve onların gönüllerince eğlenmelerine vesile olduk. Pandeminin hayatımıza yansıyan olumsuzluklarını bir nebze olsa giderebildiğimizi görmek bizleri çok mutlu etti” diye konuştu. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow