hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurban Bayramı'nda kesintisiz enerji için ekipler 7/24 çalışacak

    Kurban Bayramında kesintisiz enerji için ekipler 7/24 çalışacak
    expand

    Kurban Bayramı'nda kesintisiz enerji için ekipler 7/24 çalışacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-LİMAK Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri Kurban Bayramı’nda kesintisiz enerji için 7/24 mesaide olacak. Elektrik şebekesinin uzaktan izlemeyi sağlayan SCADA sistemi ile tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetleri 24 saat kontrol edilebilecek.

    Bursa ,Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da yoğun bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ)  Kurban Bayramı için mesai hazırlıklarını tamamladı. Bayram boyunca UEDAŞ saha ekipleri hayatı aydınlatmak için özellikle enerji tüketiminin artış göstereceği tatil bölgelerinde enerji sürekliliğini koruma adına yoğunlaşacak. Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten ekipler, kontrollerini ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek. Ayrıca bayram boyunca planlı kesinti yapılmayacak. Kurban Bayramı’nda meydana gelebilecek arızalara anında müdahale edilmesi için 223 adet ekip sahada vardiyalı olarak, 51 adet arazi aracı ve 99 adet sepetli araç ile çalışmalarını sürdürecek.

    UEDAŞ, hizmet bölgesini oluşturan Güney Marmara’da oluşturduğu SCADA sistemi ile şebekesinin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam edecek. Saha çalışanları kesintilere kısa sürede müdahale ederek çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var güçleri ile çalışacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow