hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediyesi'nden engellilere yönelik işbirliği protokolü

    Yıldırım Belediyesinden engellilere yönelik işbirliği protokolü
    expand

    Yıldırım Belediyesi'nden engellilere yönelik işbirliği protokolü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA) - BURSA'da Yıldırım Belediyesi ile Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

    Yıldırım Belediyesi ile Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği işbirliğiyle, dezavantajlı grupların sorunlarına çözüm bulmak ve engelli bireyler için ortak projeler geliştirmek amacıyla Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel işbirliği protokolü imzaladı.

    Sivil Toplum Kuruşlarıyla gerçekleştirilen işbirlikleri sayesinde faydalı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Türkiye’de bireyin toplumsal hayattaki yerine ilişkin sivil toplum kuruluşlarının ciddi katkıları var. Bu anlamda engelli dayanışma derneklerimizin katkılarını biz çok daha fazla önemsiyoruz" dedi. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Demirel ise, “Güzel bir işbirliği örneği sergiliyoruz. Bu işbirliğiyle engelli kardeşlerimizin sorunlarını daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow