hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Türkyılmaz, Mudanyalı kadınlarla buluştu

    Başkan Türkyılmaz, Mudanyalı kadınlarla buluştu
    expand

    Başkan Türkyılmaz, Mudanyalı kadınlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/BURSA,(DHA) - BURSA'nın Mudanya ilçesinde kadınlar Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü eğlencesinde bir araya geldi. Kadınlar önce Başkan Türkyılmaz’ın yeni dönemde kendilerine yönelik hayata geçireceği projeleri dinledi, ardından da şarkılar eşliğinde hep birlikte stres attı. 

    Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı kadınları Kadınlar Günü eğlencesinde buluşturdu. Eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte Mudanyalı kadınlarla bir araya gelen Başkan Türkyılmaz, kadınların önündeki sosyo-ekonomik engelleri kaldırmak, ekonomik yönden bağımsız, sosyal alanda özgür ve özgüvenli olmaları için çalıştıklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz davete katılan kadınlarla tek tek selamlaştı.

    Yeni dönemde hayata geçireceği Kadın Dayanışma ve Üretim Kooperatifi projesini anlatan Başkan Türkyılmaz, “Üreten kadınların köylerde kurduğu dayanışma derneklerine verdiğimiz desteği bir adım daha ileriye taşıyarak, kooperatif projesi oluşturuyoruz. El emeği ürünlerinizi satışa sunabileceğiniz, aile bütçesine katkıda bulunabileceğiniz, sosyalleşip kültür ve sanat hayatına katılabileceğiniz bir merkez yapıyoruz. Yine Güzelyalı’da 1000 metrekarelik bir alanda Anne Yaşam Merkezi ve Kreşi yaparak, köy enstitülerinin ruhunu yaşatacağız. Çocuklar alanında uzman eğitimciler tarafından geleceğe hazırlanırken, sizler de ortak yaşam alanında sosyalleşip ilgi alanlarınıza göre mesleki eğitimlerden faydalanabileceksiniz. Yeni dönemde de yine kadınlar kazanacak” dedi.

    Kadınlar önce Başkan Türkyılmaz’ın yeni dönemde kendilerine yönelik hayata geçireceği projeleri dinledi, ardından da şarkılar eşliğinde hep birlikte stres attı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow