hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesporlu karateciler Çanakkale'den madalya ile döndü

    Mustafakemalpaşa Belediyesporlu karateciler Çanakkaleden madalya ile döndü
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesporlu karateciler Çanakkale'den madalya ile döndü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA) –MUSTAFAKEMALPAŞA Belediyespor’un başarılı karatecileri, Çanakkale’de düzenlenen Uluslararası 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Karate Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.

    Çanakkale’de 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Uluslararası 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Karate Şampiyonasına katılan Mustafakemalpaşa Belediyespor’un genç karatecileri, kategorilerinde 3 derece elde ederek madalya geleneğini sürdürdü.

    Uluslararası 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Karate Şampiyonası Çanakkale’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Anafartalar Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 4 ülke, 42 il ve 5 kulüp olmak üzere 720 sporcu katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Mücadelesinde şehit düşen ve gazi olan vatandaşların anılarını yaşatmak ve farkındalık oluşturmak için gerçekleşen organizasyona katılan sporcular dereceye girebilmek için çaba sarf etti. Müsabakalarda tatamiye çıkan Mustafakemalpaşa Belediyespor ekibinden Burak Gencer, Kutay Gencer Yaz ve Deniz Durgut 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow