hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nilüfer'de tiyatrolar, dijital ortama taşındı

    Nilüferde tiyatrolar, dijital ortama taşındı
    expand

    Nilüfer'de tiyatrolar, dijital ortama taşındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - BURSA'da Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, koronavirüs salgını nedeniyle zorunlu olmadıkça  evlerinden çıkamayanlara tiyatro izleme imkânı sunuyor. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, herkesin keyifli vakit geçirmesi için oyunlarını, dijital ortamda evlere taşıdı.  

    Koronavirüs salgınına karşı olarak alınan önlemler çerçevesinde bütün etkinliklerini Mart ayı sonuna kadar iptal eden Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yine de vatandaşları tiyatrodan uzak bırakmadı. Koronavirüs salgınına karşı mücadele için, mümkün olduğunca herkesin evinde kalması yönünde çağrıda bulunulurken, Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu da vatandaşların evlerinde iyi vakit geçirmesi için oyunlarını dijital ortama taşıdı. Evdeyken tiyatrodan uzak kalmak istemeyenler, www.niluferkentiyatrosu.com linkinden web sitesini ziyaret ederek yayınlanan oyunların tadını çıkarabilecek. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu web sitesinde her gün bir yetişkin bir de çocuk oyunu yayınlanacak.

    Sanatseverlerin izleyebileceği yetişkin oyunları şöyle: Kanlı Düğün, Romeo&Juliet, İki Efendinin Uşağı, III.Reich’in Korku ve Sefaleti, Cambazın Cenazesi, Titatnik Orkestrası ve Şark Dişçisi.

    Ayrıca çocuklar da yine aynı adresten, Bahçe, Grimm Kardeşler, Yeni Dünya Bir Uzay Macerası ve Nota Çalan Rüzgar isimli oyunlardan her birini farklı günlerde izleyebilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow