hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dış mahallelerde hummalı çalışma

    Dış mahallelerde hummalı çalışma
    expand

    Dış mahallelerde hummalı çalışma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(BURSA),(DHA)- BURSA Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi ile birlikte ilçenin dış mahallelerinde yol genişletme ve "V Kanal" yapım çalışmalarını sürdürüyor.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında ekipler Narlıca Mahallesi’nde yol genişletme çalışması başlattı. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Narlıca Mahallesi'nde arazi yollarında Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında yaz boyunca bir çok dış mahallede arazi yollarında düzenleme ve genişletme çalışması yapıldı.

    YOL KENARLARINA SU KANALI

    Orhangazi Belediyesi ekipleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha önce sıcak asfalt kaplamaları tamamlanan Yeni Gürle, Gürle ve Gemiç mahallelerinde ana yol ile mahalle içinde kalan bölümlerde yol kenarlarında “V Kanal” olarak bilinen su kanallarının yapımına da başlandı. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, dış mahallelerde özellikle tarım yapan çiftçilerin talepleri doğrultusunda arazi yollarında düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow