hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gökhan, Tarragona heyetini ağırladı

    Başkan Gökhan, Tarragona heyetini ağırladı
    expand

    Başkan Gökhan, Tarragona heyetini ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, 'Geleceğin Akıllı Şehirleri İçin Ortaklık Projesi Açılış ve Strateji Geliştirme Toplantısı' için kentte bulunan Tarragona Belediye Başkan Yardımcısı Begona Floría ve Tarragona Akıllı Kent Platformu Genel Müdürü Gustavo Cuadrado’yu başkanlık makamında ağırladı.

    Çanakkale Belediyesi'nin hibe faydalanıcısı olarak İspanya Tarragona Belediyesi, Tarragona Akıllı Şehir Platformu ve Türkiye Bilişim Vakfı ile ortaklaşa yürüttüğü 'Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesi'nin yarın gerçekleşecek olan Açılış ve Strateji Geliştirme Toplantısı kapsamında Tarragona heyeti, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı ziyaret etti. Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

    Her iki kentin ileri düzey akıllı şehir dönüşümünü ileriye taşımak üzere uzun vadeli işbirliklerinin yapılması ve ortak projeler hazırlanmasının hedeflendiği proje kapsamında karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

    Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesinin Açılış ve Strateji Geliştirme Toplantısı, yarın bir otelde gerçekleşecek.

    ÇANAKKALE, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow