hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli OSB'de koronavirüs önlemi

    Denizli OSBde koronavirüs önlemi
    expand

    Denizli OSB'de koronavirüs önlemi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, koronavirüse karşı bölgedeki hizmet binaları, gümrük, antrepo, okul, kreş ve camide dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

    Denizli OSB Müdürlüğü, koronavirüse karşı önlem almak için özel ekip kurdu. OSB'de faaliyet gösteren firmalara talepleri doğrultusunda ücretsiz dezenfeksiyon çalışması hizmeti verilmeye başlandı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan gümrük, antrepo, okul, kreş ve camide dezenfeksiyon çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

    Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, koronavirüse karşı önlemler almaya devam edeceklerini kaydederek, "Sosyal tesislerimizde ve hizmet binalarımızda koronavirüsüne karşı dezenfeksiyon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüse yönelik tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığı'mızın beyan ettiği 14 gün kuralına ve dezenfekte programına uymak; bu virüsle mücadeleyi daha kolay hale getirecektir. Her gün yoğun şekilde çocuklarımızın kullanım alanları ve eğitim öğretim alanları virüse karşı dezenfekte edilecek, her türlü önlemler alınacaktır. Gümrük ve antrepoya gelen ve çıkış yapan tırlarda da dezenfekte işlemi uygulanmaktadır" dedi.

    Deniz TOKAT /DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow