hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizlispor farkı açma peşinde

    Denizlispor farkı açma peşinde
    expand

    Denizlispor farkı açma peşinde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    DENİZLİ, (DHA)

    SPOR Toto 1. Lig'de geçen hafta deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğunu geri alan Abalı Denizlispor, yarın zirve yarışındaki rakiplerinden Ümraniyespor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Ali Şansalan görev yapacak. Yeşil-siyahlılarda sağ arka adalesinden sakatlanan golcü Mehmet Akyüz ile grip olan orta saha Ziya Alkurt'un oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. Karşılaşmanın biletleri VIP tribün 100, kapalı B-D üst 35, kapalı A-E üst ve alt 25, maraton 15, kale arkası ve misafir tribün 10 TL olarak satışa çıktı. 

    Teknik Direktör Yücel İldiz, Ümraniyespor'u yenmeleri halinde önemli bir avantajı ellerine geçireceklerini söyledi. Haftaya 3 puan önünde başladıkları yarıştaki rakiplerinden Osmanlıspor'un dış sahada Adana Demirspor'la golsüz berabere kaldığını hatırlatan İldiz, "Evimizde kazanırsak hem Osmanlıspor'la hem de Ümraniyespor'la puan farkını açacağız. Çok kritik bir müsabakaya çıkıyoruz. Ümraniyespor da ligde ve kupada çok flaş skorlar elde etti. Ben oyuncularıma güveniyorum, istediğimizi alacağız" diye konuştu. Sezonun ilk yarısında Denizlispor, Ümraniyespor'a İstanbul'da 3-0 yenilmişti.  

    DENİZLİSPOR

    Stochkowiak - Furkan, Alperen, Abdulkerim, Keremcan, Deniz, Aissati, Ziya (Burak Altıparmak), Recep, Burak Çalık, Kehinde

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow