hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale'de evde tıraş hizmeti

    Pamukkalede evde tıraş hizmeti
    expand

    Pamukkale'de evde tıraş hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, Belediye'nin 'Evde Berber Hizmeti' projesiyle, 3 yılda toplam 5 bin 300 engelli, hasta ve yaşlının saç ve sakal tıraşları yapıldı.

    Pamukkale Belediyesi 3 yıl önce engelli, yaşlı ve hastaların ihtiyaçlarını karşılamak için Evde Berber Hizmeti Projesi'ni başlattı. 3 yıldır devam eden proje kapsamında bu hizmetten faydalanmak için müracaat eden 5 bin 300 kişinin, ayda bir kez evlerinde saç ve sakal kesimi yapıldı.

    Pamukkale Belediyesi'nin evde berber hizmetinden 2 yıldır faydalanan doğuştan yürüme engelli 82 yaşındaki İbrahim Dağdaş, "Engelli olmam nedeniyle evden çıkamıyorum. Bu nedenle de berber düzenli olarak eve gelip benim evimde saç ve sakal tıraşımı yapıyor" dedi.

    Babası 6 yıldır felçli olan 36 yaşındaki Mehmet Kocabıyık ise, evde berber hizmetinin çok güzel ve yerinde bir uygulama olduğunu belirtip, "Daha önce dışarıdan ücretini ödeyerek berber çağırıyorduk ama gelmiyorlardı. Belediyemizin evde berber hizmetini duyduk ve başvuru yaptık. Şimdi belediyemiz her ay düzenli olarak gönderdiği berber, babamın saç ve sakal traşını yapıyor" diye konuştu.

    'HALKIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ'

    AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımız için en önemli sorunlardan biri olan saç sakal tıraşı ile ilgili olarak ekiplerimiz düzenli olarak evlere giderek bu hizmeti sağlıyor. Bugüne kadar hizmet alan vatandaş sayışımız 5 bin 300'ü buldu" dedi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow