hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar bahara hazır

    Bağlar bahara hazır
    expand

    Bağlar bahara hazır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selim KAYA/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Bağlar Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadelesini sürdürken, diğer yandan da bahar hazırlıkları yapıyor. Bağlar Belediyesi, bahar hazırlıkları kapsamında ilçedeki refüjler, cadde ve parklardaki çiçek ve çimlerin bakımı ve yenilenmesini aksatmadan sürdürüyor.
    Bağler Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında insanların evlerinden çıkmadığını anımsatarak, "Ancak, sağlığımızı tehdit eden koronavirüs salgınını atlattıktan sonra hep beraber bu güzelliklerin tadını çıkartacağız" dedi.
    Bağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler park, cadde ve refüjlerde hummalı bir çalışma yaparak  yabancı ot temizliği, budama, çim biçme ve ekim çalışmaları yaptı. Oluşan renkli görüntüler ise ferah bir tablo oluşturdu.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, her şeye rağmen hayatın devam ettiğine dikkat çekerek bu nedenle belediye hizmetlerini aksatmadan ilçeyi bahar dönemine ve yaz mevsimine hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti. Beyoğlu, şöyle dedi:
    "Ekiplerimiz her gün yabancı ot temizliği, budama, çim biçme ve ekim çalışmaları yapıyor. Parklarımız ve caddelerimiz insanın içini ferahlatan ,göz kamaştıran  renkli görüntüler kazandı. Bununla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Şu an için vatandaşlarımız kendi sağlıklarını korumak amacıyla alınan tedbirler gereği bu güzel tablodan yararlanamıyor. Ama inanıyoruz ki bu zor günler kısa zamanda son bulacak ve vatandaşlarımız bu güzelliklerin tadını çıkaracak. Bu yüzden biraz daha sabırla ve tedbirlere uyarak evde kalmalarını rica ediyoruz. Her darlığın sonunda bir ferahlık vardır."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow