hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'a yeni yollar kazandırılıyor

    Bağlara yeni yollar kazandırılıyor
    expand

    Bağlar'a yeni yollar kazandırılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçe Belediyesi'nce gerçekleştirilen çalışmalarla Bağcılar Mahallesi'ne yeni yollar kazandırıldı. 
    Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde yeni yaşam alanlarına belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarla yeni yollar kazandırılıyor. Bağcılar Mahallesi 1151'inci Sokak'ta 1 kilometre 600 metre uzunluğunda yeni yol, Siverek yolunda ise 4 kilometre yol açma çalışması yapılıyor. Hatboyu Caddesi Direkhane mevkiinde 1 kilometre yeni yol çalışması yapılarak ulaşımdaki tıkanıklığın çözüme kavuşturulması hedeflenirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mevlana Halit ve Kaynartepe mahallelerinin ara sokak ve kaldırımlarını yenileyerek kilitli parke taşı döşedi.
    Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yılın her günü aynı heyecanla hizmet verdiklerini ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana büyük bir aşkla çalışarak bu sorumluluğu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizden önce hizmet görmeyen ilçemizde halkımızın hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yılın 365 günü aynı heyecanla yol alıyoruz" dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow