hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'daki caddeler dezenfekte edildi

    Bağlardaki caddeler dezenfekte edildi
    expand

    Bağlar'daki caddeler dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’ın merkez Bağlar ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında caddeler dezenfekte edilirken, parklardaki banklar da kaldırıldı.
    Bağlar Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaşam alanlarını ve günlük ticaretin yapıldığı bölgeleri dezenfekte etmeye devam ediyor. Gıda Toptancılar Sitesi ve semt pazarlarından sonra kentin işlek alışveriş bölgelerinden Sakarya Caddesi de buhar özelliği olan araçlar ve temizlik ekiplerinin çalışmasıyla dezenfekte edildi.
    'TÜM İMKANLARIMIZ MİLLETİMİZİN EMRİNDEDİR'
    Dezenfekte çalışmalarını takip ederek incelemelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, salgın tehdidi son bulana kadar gerekli tedbirleri uygulamaya devam edeceklerini belirterek, "Belediyemizin tüm ekip ve ekipmanları ile imkanları bu zorlu süreçte milletimizin hizmetindedir" ifadelerini kullandı.
    PARKLARDAKİ OTURMA BANKLARI TOPLATILDI
    İçişleri Bakanlığı'nın uygulamaya koyduğu park yasağından sonra, Bağlar ilçesinde bulunan parklarda yer alan banklar da belediye ekipleri tarafından toplatıldı. Belediye ekipleri gün içerisinde parklarda denetim yaparak vatandaşları tedbirlere riayet etmeleri konusunda uyarıyor.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow