hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Beyoğlu'ndan kandil mesajı

    Başkan Beyoğlundan kandil mesajı
    expand

    Başkan Beyoğlu'ndan kandil mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'In Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.
    Berat Kandili'nin önemine ve faziletine dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlardan insanlığın karşı karşıya bulunduğu yeni tip koronavirüs tehlikesinin bertaraf edilmesi için dua etmelerini istedi. Beyoğlu, "Yeryüzünü nimetleri, rahmeti ve merhametiyle donatmış olan yüce rabbimiz Berat Gecesi’nde tövbe ve duaları kabul ettiğini buyurmaktadır. Bu nedenle bu müstesna gecede bu fırsatı iyi değerlendirelim"  ifadelerini kullandı.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, insanlığın büyük bir felaketle karşı karşıya olduğuna dikkat çekerek bu kutlu gecenin bol dua ve ibadetle değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
    Beyoğlu mesajında, zor günlerin atlatılması için sabır, birlik ve beraberlik mesajı da verdi. Başkan Beyoğlu, şunları kaydetti:
    "İnsanlık tarihin en bu büyük dramlarından birini yaşıyor. Sorun küresel, mücadelemiz ulusal. Ülkemiz, bu anlamda bir milli mücadele veriyor. Yüce rabbimizin samimi duygularla edilen dua ve yakarışları kabul ettiği bu ulvi ve müstesna geceyi iyi değerlendirelim. İnsanlığın kurtuluşu, İslam alemi ve ülkemizin sağlığı ve huzuru için bol bol dua edip ibadet yapalım. Millet olarak mücadelemizi sabırla verelim, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Bu gece aynı zamanda yaklaşmakta olan Ramazan ayının müjdecisidir. Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gecemiz mübarek olsun."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow