hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Aksal: Keşan’a 10 milyon liralık yatırım yapacağız

    AK Partili Aksal: Keşan’a 10 milyon liralık yatırım yapacağız
    expand

    AK Parti'li Aksal: Keşan’a 10 milyon liralık yatırım yapacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan’daki spor tesisleri için 10 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

    AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Keşan’da bulunan Atatürk Stadyumu ve Gençlik Spor Merkezi Spor Tesislerinin iyileştirilmesi, bakım ve onarımı için 1 yıllık süre içerisinde 10 milyon liralık destek verileceği belirterek, sporun birleştiren gücünün Keşan’da daha bir anlam kazandığını belirtti.

    AK Parti iktidarının spora ve gençliğe büyük destek verdiğini ifade eden Aksal, bu doğrultuda gerek tesis, gerekse gençlerin gelişimini sağlayacak merkezler konusunda önemli yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

    Fatma Aksal, AK Parti iktidarında Türkiye’ye dünyanın parmakla gösterdiği modern tesisler inşa edildiğinin altını çizerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gerçekleşen tesisleşme hamlesiyle ülkemizi, pek çok açıdan dünyaya meydan okuyacak hale getirdik. Keşan'da var olan tesislere yenilerini eklediğimizde, bu tesislerle birlikte çok daha güçlü bir tesis altyapısının ülkemizin envanterine katılacağına inanıyorum. Bu önemli tesislerin ülkemize, milletimize, Keşan’ın gençlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

    Fatma Aksal, son 1 yılda Keşan’a yaklaşık 10 milyon lira tutarında spor yatırımı gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler ve çalışmalar  neticesinde Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri, yüzme havuzu, gençlik merkezi spor salonu ve stadyumun onarımı ile yüzme salonu,  semt sahalarının bakım, onarım ve iyileştirmelerinde kullanılmak üzere 10 milyon liralık bir yatırıma imza attık. Gençlik ve Spor Bakanlığının Keşan’a ve Bölgemize çok ciddi destekleri var. Kapalı havuzun yanı sıra, Keşan’a yarı olimpik yüzme havuzu yapıyoruz” diye konuştu.

    Devletin tüm imkanlarını vatandaşların refahı ve kaliteli yaşamı için seferber ettiklerini belirten Aksal, “Ülkemizin ve Keşan’ın geleceği gençlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik ve sportif yatırımlarımızın yanı sıra her yaştan insana hizmet üreteceğiz. Bu tesislerde gençlerimizin çok vakit geçirmesi lazım. Bu tesisler gençlerimizle güzel. Bu tesisleri yapmak bir aşamadır ama tesislerin başta gençlerimiz ve halkımızla dolu dolu olması bizler için çok daha önemli" ifadelerini kullandı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow