hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keşan'da, 'Hoş geldin bebek' projesiyle 252 aileye hediye paketi verildi

    Keşanda, Hoş geldin bebek projesiyle 252 aileye hediye paketi verildi
    expand

    Keşan'da, 'Hoş geldin bebek' projesiyle 252 aileye hediye paketi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Hoş geldin bebek' projesiyle 252 aileye bebeklerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için hazırlanan hediye paketleri verildi.

    Keşan Belediyesi, hazırladığı 'Hoş geldin bebek' projesi kapsamında doğum sonrası aile üzerindeki maddi yükü hafifletmek ve manevi destek sunmak için yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan hediyeleri ailelere teslim ediyor.

    Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bu güne kadar dünyaya gelen 122'si kız, 130'u erkek 252 bebeğin ailesine çeşitli hediyeler verildiği ifade edilerek, "Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yanı sıra, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personelleri ile gerçekleştiriliyor. Ailelere ziyaretlerde, dünyaya gözlerini yeni açan bebeğin birçok ihtiyacının olduğu bir sepet dolusu ürün hediye ediliyor. Aileler, en mutlu günlerinde kendilerini düşündüğü ve yalnız bırakmadığı için Keşan Belediyesi’ne teşekkürlerini sunuyor ve çok büyük mutluluk duyduklarını dile getiriyor. Bu örnek proje kapsamında hazırlanan hediye sepetinde, bebeğinin ihtiyacı olabilecek biberon, bebek sabunu, dijital ateş ölçer, tırnak makası, bebek şampuanı, emzik, bebek battaniyesi, mama önlüğü, çorap, mendil, eldiven, giysi, bebek takımı ve puf bebek patiği yer alıyor" denildi. Bebeği yeni dünyaya gelen ailelerin Keşan Belediyesi’ne başvuruda bulunmaları halinde hediyelerinin teslim edildiği kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow